top of page

Thu, 23 Feb

|

København

BÆREDYGTIG KÆRLIGHED vol. 1

BÆREDYGTIG KÆRLIGHED vol. 1
BÆREDYGTIG KÆRLIGHED vol. 1

Time & Location

23 Feb 2023, 19:00 – 22:00

København, Wildersgade 55, 1408 København, Danmark

About the event

Somme tider kan den største gave være at tage en pause fra en hverdag fuld af gøremål.

Uanset om I er nye for hinanden eller har haft mange år sammen, vil I få gavn af denne aften, hvor vi ærer kærligheden og samhørigheden og fremmer den mellem jer. Måske er jeres værdifulde kæreste tid, hvor I plejer forholdet, svundet i baggrunden i en fortravlet hverdag. Ønsker I en skøn stund sammen, hvor I mærker samhørighed og dybde mellem jer? Er I interesseret i ny inspiration med hinanden, hvor I kan lade jer guide kærligt, så I får tid med nærvær og intimitet?

Denne aften er tilrettelagt for par i et kærlighedsforhold, som rigtig gerne vil selvudvikling, samudvikling og afvikling af gamle mønstre, som ikke tjener forholdet. Der vil være en vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser og det handler om at fordybe sig med sin egen medbragte partner og rette energien indad i forholdet og alle øvelser er med egen partner. Tiden handler udelukkende om, hvordan I to connecter på en kærlig måde og åbner (måske gen-åbner) hjerterne for hinanden. Nogle par har allerede redskaberne, men kan glemme at bruge dem i en fortravlet hverdag. Måske skal de bare genopfriskes for jer og måske lærer I noget helt nyt. Uanset hvad så ved jeg, at I vil få en kærlig pause til at være med hinanden på en fuldstændig nærværende måde og blive fyldt op.

Bæredygtig Kærlighed handler for mig om bevidsthed, autenticitet og viljen til at ville. Kærlighed er et valg. På samme måde som I valgte at være sammen, da I lærte hinanden at kende. Det er noget, vi bevidst kan vælge at åbne os for hver dag.

Det bliver en aften, hvor du går dybt med din egen partner. Der er andre par til stede, men de har fokus på dem selv og har deres rejse gennem min guidning. I vil gå ud derfra og vil være kommet i kontakt med kærlighed, glæde og taknemmelighed, I vil højest sandsynligt blive rørt i løbet af aftenen. Derudover ved I endnu mere om det bevidste parforhold, får brugbare, konkrete redskaber med hjem og hvordan I aktivt kan støtte og spille hinanden gode i hverdagen.

Som min bekendt Robert Rolfsted siger "Spiritualitet betyder at leve i åndelig overensstemmelse med ens værdier, intuition, indre visdom, erfaringer og i helhed med sin sande kerne". Det er essensen af Det Bevidste Parforhold for mig.

Læs evt. også om eventet i facebook-begivenheden her.

Jeg glæder mig til at holde rum for jer. 

Kærlig hilsen

Lisa Lawrie

Share this event

bottom of page