top of page

Wed, 01 Mar

|

Hesselager

KINK

KINK
KINK

Time & Location

01 Mar 2023, 19:00 – 22:00

Hesselager, Hesselagergårdsvej 20C, 5874 Hesselager, Danmark

About the event

Hvor meget nydelse, udforskning og udtryk kan du tillade dig i et rum, hvor andre også udlever deres seksuelle rejse?

Jeg inviterer til en oplevelse, hvor sanselighed og seksualitet udtrykkes på forskellige måder i et faciliteret rum med klare rammer og en guidet begyndelse og afrunding.

Det er din personlige rejse, hvor du fordyber dig med din medbragte partner. Stemningen, ritualerne og magien folder sig ud præcis på den måde, I er oplagt til, som føles rigtig for jer. Et sted hvor du kan genopdage din seksualitet uden at det skal se ud på en særlig måde, som du har lært i vores kultur. Vi fjerner den polerede overflade og tænder fra roden i vores seksualitet.

Jeg lærer ikke dig, hvad der tænder dig. Det ved du formentlig godt selv. Her har du rammen og et faciliteret space, hvor I sammen udtrykker jeres kink, og hvad der tænder jer.

I menneskelig seksualitet er kinkiness brugen af ikke-konventionel seksuel praksis, koncepter eller fantasier. Selve udtrykket kink betyder "bøjning" og når vi bruger det om vores seksuelle adfærd, henviser vi til seksuel tænding, hvor vi bøjer lidt af for normen. Men hvem definerer normen? Det kommer jo an på kultur, omgivelser, opvækst, partner og overbevisninger.

Jeg har krav til jer, hvis I vil med, for det er en måde at passe på hinanden. Jeg har en klar forventning om, I investerer tid og engagement i at læse denne korte tekst som det første.

Hvad denne workshop netop er:

- Det er farverigt, favnende og frit

- Det er for de modige

- Det er for veletablerede par – enten som elskende eller elskere. I har været sammen i længere tid og oparbejdet gensidig grundtillid til hinanden og tør overgive og hengive jer til hinanden og være kinky sammen

- I har en velintegreret værdi, at det I gør seksuelt både ærer jer selv og hinanden. Fra det sted af kærlighed og tillid ved I, at I kan læne jer ind i hinanden, fordi I begge kommer fra et kærligt sted og vil det bedste for at ære jer selv og jeres relation

- Det er til jer med en vis støbning og seksuel modenhed. Det betyder, at I ikke bliver forskrækkede, når andre udtrykker deres seksualitet, selv hvis den er anderledes end jeres egen

- Her udtrykker vi vores kink, vores liderlighed og ER den

- Til dette arrangement klæder vi os ikke ud, op eller om

- Vi er kinky indefra og ud

- Vi ejer vores seksualitet

- Vi tør vise den til andre

- Vi tør at udtrykke os frit og fordybe os med vores egen partner

Hvad det ikke er:

- Det er ikke et foredrag, hvor jeg fortæller om forskellige kinks eller lærer jer, hvad der tænder jer. Det ved I formentlig selv.

- Det er ikke et looking good-arrangement, hvor længden af hælene afgør, hvor fræk du er

- Det er ikke en swinger klub (de findes heldigvis allerede)

- Det er ikke et sted hvor man kommer for at have sex med andre end sin partner

- Det er ikke nødvendigvis pænt eller ser nydeligt ud. Det er et sted uden evaluering

Den personlige bevæggrund for KINK:

Jeg vil gerne udvide rammerne og mener personligt, at de af os, som føler os kinky og har særlige præferencer eller går på opdagelse i vores seksuelle udfoldelse, kan opleve et ganske spændende sexliv. Hele konceptet med mit KINK-projekt er nok lidt anderledes, end vi er vant til på kink-scenen. Det er så dejligt med den variation der findes af fuldstændig fantastiske workshops i et kinky regi og alt har sin berettigelse. Jeg vil bare gerne væk fra scenen og er mættet af vores pornoficerede tilgang til sex. Hvor kinky kan du være uden remedier eller tøj der forvandler dig? Kan du indleve dig frit uden et alter ego? Helt uden ego?

Jeg definerer sex og erotik forskelligt. Sex kan være alt fra et kys, måden vi indtager maden på, kæleri med sig selv og andre, oral, penetration. Med erotik fletter jeg mere mystik, leg, uforudsigelighed ind. Der er ikke nødvendigvis en start, midte, slutning. Det er flirten, dansen, mødet som kan stikke i alle retninger.

Jeg drømmer om, at vores og de kommende generationer kommer væk fra ydrestyret seksualitet, hvor tingene skal se ud på en bestemt måde og det handler om at se godt ud. Det kunne være storartet at fremelske den kinkiness der bor inde i dig, hvor du bliver tændt indefra og ud.

Jeg stiller krav til dig af flere grunde:

- For din sikkerhed

- Så vi begge ved, at de mennesker der deltager, har tillid til mig i at holde rummet

- Ønsket er at tiltrække mennesker som har en modenhed i deres seksualitet og som er grænse-, og samtykkebevidste, så I begge to aktivt deltager med glæde

- Tillid mellem dig og din medbragte, kinky elsker/elskende

- Så behøver jeg ikke at skrue bissen på og smide deltagere ud, som ikke er villige til at følge reglerne

- Der er nemlig regler, som du kan vurdere, om du er indforstået med, for at sikre, det er det rette sted for dig.

Til min KINK er I udelukkende med jeres egen partner. Det er vilkåret.

Alle voksne uanset køn, etnicitet og seksualitet er kærligt velkomne.

Jeg glæder mig enormt meget til at holde rum for jer.

Se evt. også facebook-begivenheden her.

Kærlig hilsen

Lisa Lawrie

Share this event

bottom of page