top of page

lør. 15. feb.

|

Frederiksberg

KYS i København vol. 1

LAD OS FEJRE VALENTINS-WEEKEND MED KYS ❤️

KYS i København vol. 1
KYS i København vol. 1

Tid og sted

15. feb. 2025, 10.45 – 14.00

Frederiksberg, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg, Denmark

Om eventet

Denne begivenhed er til jer, som synes, det er dejligt at kysse.

I er sikkert allerede fantastiske til at kysse og jeg lover, at I får udvidet jeres repertoire endnu mere og kysser på nye måder, I ikke har prøvet før. Det bliver krydret med videnskabelige fakta og I connecter på flere planer - ikke bare med kys, nærvær er mange ting.

Måske har I kysset en del tidligere, men de intense, legende kys er svundet i baggrunden i en fortravlet hverdag.

Ønsker I en skøn og sjov tid sammen, hvor I mærker samhørighed, leg og lethed mellem jer?

Er I interesseret i en spændende oplevelse, hvor vi har en god vekselvirkning mellem fakta, teori og kærlige øvelser med hinanden?

Så er KYS helt klart noget for jer!

Uanset hvad der vakte nysgerrigheden, så læs nærmere her.

Facilitatoren hedder Lisa Lawrie og er certificeret sexolog og parterapeut. 

I inviteres med til denne skønne begivenhed, hvor du og din yndlings-kyssepartner kan deltage i en levende og varieret stund i KYSSETS navn. I tages med på en rejse sammen, så I kan få en dyb, sjov og forbindende oplevelse med jeres egen kysse-partner.

Alle de tidligere kysse-par har følt sig meget trygge og I bliver pakket jer ind i jeres egen særlige boble, så I kan "kysse i fred" under kærlig vejledning.

Hvem tilmelder sig? Tidligere har der været ægtepar, kærester, elskere, veninder, folk på deres første date og bekendte, som ikke havde en partner men syntes denne begivenhed trak i dem. Jeres alder, køn, seksuelle orientering og relation er underordnet - sørg dog for det er én, du har lyst til at kysse og connecte med på forskellige måder denne stund.

Hvor foregår det?  Hos Norup Roskildevej 46 2000 Frederiksberg

Pris og tilmelding: 650 kr. per par for plads i Kysse-himmelen dvs. én billet gælder for to mennesker. 

Du kan også købe et gavekort, hvis du ønsker.

Vær opmærksom på at denne begivenhed er samme købsbetingelser som en koncertbillet og tilmeldingen er bindende. Det betyder, at hvis I bliver forhindrede i at deltage uanset årsag (hunden er syg, det er svært at få passet børn, I er forkølede), så bliver pengene ikke refunderet. Til gengæld må I gerne give eller sælge jeres billetter videre til et andet par, som kommer i stedet for jer. På den måde får andre glæde af jeres plads, så den ikke bliver spildt. Vær sød at informere om de nye navne, så gæstelisten er opdateret. 

Facts! Vidste du:

Oprindelse af ordet KYS er old-engelsk coss, som var et lydefterlignende ord.

Vi kan godt genskabe en del af forelskelsesfølelserne ved at holde de legende, spændende, saftige kys i live, for vi udløser også kærlighedshormonet serotonin, når vi kysser.

Kys sænker niveauet for stresshormonet kortisol og det virker afslappende på os.

Første gang der blev kysset i en film, var i 1896 og kysset varede 47 sekunder.

Det ekstra spyt nedbryder plak og øger mineralsalte i spyttet der beskytter tandemaljen. Så når du kysser med din partner får du bedre mundsundhed, sundere tænder og tandkød.

Vi har kysset i årtusinder og de tidligste kysse-relaterede fund er 3.500 år gamle indiske tekster på sanskrit.

En amerikansk undersøgelse viser, at over halvdelen af mænd og to tredjedele af kvinder har stoppet et forhold, fordi partneren var dårlig til at kysse. Måske kender I det fra tidligere oplevelser.

Dine læber er meget mere følsomme end dine fingerspidser. Derfor føles det så dejligt at kysse.

Ud over at du forbrænder op til dobbelt så mange kalorier pr. minut du kysser, kan kys aktivere op til 30 ansigtsmuskler og 112 posturale muskler.

Kys er ligeledes med til at glatte linjer og rynker, og stramme musklerne i nakke og kæbe. Den eftertragtede glød kan også opnås, fordi kys øger cirkulationen i dit ansigt.

Her er der nogle anbefalinger:

"Kæmpe tak for en fantastisk workshop Kys i Odense. Det var en magisk aften med smuk musik, farver, stearinlys og dejlige, lange, pirrende kys, berøring, nærhed… Vi følte os gennem hele aften som om vi var lukket i vores egen boble uden at blive forstyrret af andre. Du har skabt et fantastisk rum, hvor der var plads og respekt til Alle og taget os på en smuk rejse som vi vil huske og inspirere os i lang tid. Vi vil varmt anbefalede workshoppen til alle – om du lige er startet et parforhold eller er sammen i flere år". Knuskram Joanna og Lars" 

***

"Et rigtig hyggeligt event og Lisa er jo bare så skøn og varm.  Vi kysser utrolig meget i vores hverdag, men det var alligevel så fint at opleve den magi, der opstod når man fordybede sig i hinanden i 3 timer. Det ville jeg anbefale alle par at prøve"  Alexandra

***

"Alt lige fra den grundige, og detaljerede information der bød os velkommen, til den måde Lisa havde struktureret øvelserne på, var velgennemtænkt. Som sociolog er jeg selv optaget af ritualer og af, hvordan man kan skabe rum for bestemte oplevelser - og det er helt tydeligt, at Lisa er optaget af det samme. Men til denne professionalisme tilsætter hun en stor portion emotionel energi, så man tydeligt mærker hendes engagement i at give os en vigtig oplevelse af nærhed med hinanden. Tak for det! Hilsen os der har kysset i 22 år men nu har lært nye måder at kysse på"  Lina

***

"Et trygt og kompetent rum hvor vi fik lejlighed til at lege med intimiteten og kysset på en fin, legende og tryg måde. En workshop for par i alle aldre" Kh. Anders og Heidi

***

"Jeg elskede at deltage i workshoppen KYS. Jeg havde været spændt på om jeg kunne være åben i mit hjerte, og føle mig connected nok til at føle tryghed til at kysse, da min partner var ny. Skridt for skridt, fra nærvær, til endnu tættere nærhed til kysset “endelig” fandt sted. På det tidspunkt hungrede jeg efter det kys. Jeg følte mig connected, varm og så tillidsfuld. Fuldt nærværende, råd jeg hele oplevelsen råt. KYS kan anbefales til alle. Veninder, nyforelskede, første møde, gifte, unge og ældre, alle som overhovedet kan forestille sig en magisk aften med masser af nærvær og intimitet. Laila"

***

"Det var en virkelig smuk oplevelse, at blive guidet gennem en aften med KYS. Jeg kom sammen med min nye tantra partner og havde ingen forventninger til workshoppen. Jeg synes bare det lød sjovt og blev nysgerrig da hun inviterede. Vi kendte egentlig ikke rigtig hinanden og havde heller ikke rigtig kysset før. Det var meget særligt at blive guidet gennem vores første rigtige kys. Mærke forbindelsen mellem vores sjæle og opbygge energien mellem os…

Vi sad overfor hinanden på madrassen og det føltes som vores eget lille intime rum… Lisas blide stemme guidede os i baggrunden… Musikkens toner vibrerede omkring os og jeg ænsede knap de andre mennesker i lokalet. Vi var i vores helt egen lille boble.

De sjove kys… De blide kys…De intense kys… De opmærksomme kys… De kreative kys… De vilde kys… 

Lysten der voksede… Tiden der forsvandt… Vi havde bare lyst til at blive der i vores lille kærlighedsboble og fortsætte i det uendelige". Adam

***

"Intens, nærværende, lærerigt, lystigt og sjovt. Lidt overrasket over hvad guidning kan give til et ellers i forvejen kyssefyldt ægteskab".

Kærligst Søren

Billetter

  • KYS i København vol. 1

    Salget slutter: 14. feb. 2025, 14.00

    Du inviteres ind i Kysse-Himmelen!

    650,00 kr.
    +16,25 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page