top of page

ons. 08. mar.

|

København

KYS vol. 1

KYS vol. 1
KYS vol. 1

Tid og sted

08. mar. 2023, 19.00 – 22.00

København, Wildersgade 55, 1408 København, Danmark

Om eventet

Denne begivenhed er til jer, som synes, det er dejligt at kysse.

I er sikkert allerede fantastiske til at kysse og jeg lover, at I får udvidet jeres repertoire endnu mere og kysser på nye måder, I ikke har prøvet før. Det bliver krydret med videnskabelige fakta og I connecter på flere planer - ikke bare med kys, nærvær er mange ting. Måske har I kysset en del tidligere, men de intense, legende kys er svundet i baggrunden i en fortravlet hverdag.

Ønsker I en skøn og sjov tid sammen, hvor I mærker samhørighed, leg og lethed mellem jer? Er I interesseret i en spændende oplevelse, hvor vi har en god vekselvirkning mellem fakta, teori og kærlige øvelser med hinanden?

Så er KYS helt klart noget for jer!

 

I inviteres med til denne skønne begivenhed, hvor du og din yndlings-kyssepartner kan deltage i en levende og varieret stund i KYSSETS navn. I tages med på en rejse sammen, så I kan få en dyb, sjov og forbindende oplevelse med jeres egen kysse-partner. Alle de tidligere kysse-par har følt sig meget trygge og I bliver pakket jer ind i jeres egen særlige boble, så I kan "kysse i fred" under kærlig vejledning.

Hvem tilmelder sig?  Tidligere har der været ægtepar, kærester, elskere, veninder, folk på deres første date og bekendte, som ikke havde en partner men syntes denne begivenhed trak i dem. Jeres alder, køn, seksuelle orientering og relation er underordnet - sørg dog for det er én, du har lyst til at kysse og connecte med på forskellige måder denne stund.

Der bliver sørget for en pause, hvor I hviler ører og læber og smager på forskellige små treats, når vi nu er i gang med at stimulere sanseligheden i munden.

Se evt. også facebook-begivenheden her.

Kærlig hilsen 

Lisa Lawrie

Del dette event

bottom of page