top of page

tors. 01. jun.

|

Skødstrup

KYS vol. 2

KYS vol. 2
KYS vol. 2

Tid og sted

01. jun. 2023, 19.00 – 22.00

Skødstrup, Bakketoften 24, 8541 Skødstrup, Danmark

Gæster

Om eventet

Jeg har skabt KYS vol. 2, som er en helt anderledes workshop end KYS vol. 1.

Denne gang tages I på en livsrejse med kysset som anker og den røde tråd. Det er levende, sjovt, forunderligt, rørende, legende og lækkert. I kommer helt sikkert til at kysse på nye måder og får inspiration med jer. I behøver ikke at have været på 1'eren, for at komme med her og nyde den nye forbindelsesrejse for kysse-entusiaster. Men det er vigtigt, man har sin egen kyssepartner med.

Denne begivenhed er til jer, som synes, det er dejligt at kysse.

I er sikkert allerede fantastiske til at kysse og jeg lover, at I får udvidet jeres repertoire endnu mere og kysser på nye måder, I ikke har prøvet før. Måske har I kysset en del tidligere, men de intense, legende kys er svundet i baggrunden i en fortravlet hverdag.

Ønsker I en skøn og sjov tid sammen, hvor I mærker samhørighed, leg og lethed mellem jer? Er I interesseret i ny inspiration med hinanden, hvor I kan lade jer guide kærligt, så I får en stund med nærvær og intimitet?

Så er KYS vol. 2 helt klart noget for jer!

Hvem tilmelder sig? Tidligere har der været ægtepar, kærester, elskere, veninder, folk på deres første date og bekendte, som ikke havde en partner men syntes denne begivenhed trak i dem. Jeres alder, køn, seksuel orientering og relation er underordnet - sørg dog for det er én, du har lyst til at kysse med og være tæt på .

Der bliver sørget for en pause, hvor I hviler ører og læber og smager på forskellige små treats, når vi nu er i gang med at stimulere sanseligheden i munden.

Se evt. også facebook-begivenheden https://fb.me/e/3RVojKWCL

OBS! I SKAL KUN KØBE EN BILLET AF 650 DKK - DEN GÆLDER TIL JER BEGGE TO. 

Kærlig hilsen

Lisa Lawrie

Billetter

  • KYS vol. 2

    650,00 kr.
    +16,25 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page