top of page

Anbefalinger

"

"Alt lige fra den grundige, og detaljerede information der bød os velkommen, til den måde Lisa havde struktureret øvelserne på, var velgennemtænkt. Som sociolog er jeg selv optaget af ritualer og af, hvordan man kan skabe rum for bestemte oplevelser - og det er helt tydeligt, at Lisa er optaget af det samme. Men til denne professionalisme tilsætter hun en stor portion emotionel energi, så man tydeligt mærker hendes engagement i at give os en vigtig oplevelse af nærhed med hinanden.

Tak for det!

 

Hilsen os der har kysset i 22 år, men nu har lært nye måder at kysse på." 
 

Lina

IMG_20221126_173928__01_2_edited_edited.
Hvid 100.png

Hvordan er det at være med på min workshop KYS vol. 1 ...

"

"Kæmpe tak for en fantastisk workshop ”Kys i Odense” – Det var en magisk aften med smuk musik, farver, stearinlys og dejlige, lange, pirrende kys, berøring, nærhed… Vi følte os gennem hele aften som om vi var lukket i vores egen boble uden at blive forstyrret af andre. Du har skabt et fantastisk rum, hvor der var plads og respekt til alle og taget os på en smuk rejse, som vi vil huske og inspirere os i lang tid. Vi vil varmt anbefalede workshoppen til alle – om du lige er startet et parforhold eller er sammen i flere år."

Knuskram Joanna og Lars

"

Intenst, nærværende, lærerigt, lystigt og sjovt!

Lidt overrasket over hvad guidning kan give til et ellers i forvejen kyssefyldt ægteskab

Kærligst Søren

"

"Et trygt og kompetent rum hvor vi fik lejlighed til at lege med intimiteten og kysset på en fin, legende og tryg måde. En workshop for par i alle aldre."

Kh. Anders og Heidi

"

"Det var en virkelig smuk oplevelse, at blive guidet gennem en aften med KYS.

Jeg kom sammen med min nye tantra partner og havde ingen forventninger til workshoppen. Jeg synes bare det lød sjovt og blev nysgerrig da hun inviterede. Vi kendte egentlig ikke rigtig hinanden og havde heller ikke rigtig kysset før. Det var meget særligt at blive guidet gennem vores første rigtige kys. Mærke forbindelsen mellem vores sjæle og opbygge energien mellem os…

Vi sad overfor hinanden på madrassen og det føltes som vores eget lille intime rum… Lisas blide stemme guidede os i baggrunden… Musikkens toner vibrerede omkring os og jeg ænsede knap de andre mennesker i lokalet. Vi var i vores helt egen lille boble.

De sjove kys… De blide kys…

De intense kys… De opmærksomme kys… De kreative kys… De vilde kys… Lysten der voksede… Tiden der forsvandt… Vi havde bare lyst til at blive der i vores lille kærlighedsboble og fortsætte i det uendelige".

Adam

"

"Jeg elskede at deltage i workshoppen KYS. Jeg havde været spændt på om jeg kunne være åben i mit hjerte, og føle mig connected nok til at føle tryghed til at kysse, da min partner var ny.

Skridt for skridt, fra nærvær, til endnu tættere nærhed til kysset “endelig” fandt sted. På det tidspunkt hungrede jeg efter det kys. Jeg følte mig connected, varm og så tillidsfuld. Fuldt nærværende, åd jeg hele oplevelsen råt.

KYS kan anbefales til alle. Veninder, nyforelskede, første møde, gifte, unge og ældre, alle som overhovedet kan forestille sig en magisk aften med masser af nærvær og intimitet."

Laila

"

Hej Lisa. Super fantastisk aften i går! Waw! Det vækkede de vildeste følelser indeni. Selvom vi er ret så nyforelsket stadigvæk efter to år sammen, så har det bestemt rørt noget i vores forhold og vi har lært hinanden endnu bedre at kende på flere måder!

Det er vildt at tænke tilbage på at man åbner sig så meget op gennem aftenen.

Vi har før fået en bemærkning fra min mor og søster hvis vi har kommet til at kysse eller holde lidt for meget i hånd i “offentligheden” (altså bare når familien er der), men her fik vi lov til at vise vores kærlighed til hinanden overfor andre på den vildeste måde! 

Vildt grænseoverskridende men fedt at prøve!

ALLE sanserne kom i spil og det er helt klart noget jeg vil huske og tænke på fremover og forhåbenligt gøre brug af om mange år også.

Jeg vil klart anbefale dig til andre og har allerede gjort det! 

Elsker din energi og passion for det du gør!

Held og lykke med det hele fremover.

Anonym kvinde

"

”Kære Lisa

Tak for en dejlig, sjov og udviklende aften. Vi har taget så meget med derfra og er kommet endnu tættere på hinanden. Det er givende, at vi har fået udvidet vores kropslige og mentale ordforråd samt delt denne aften med hinanden. 

Vi glæder os til din næste workshop”.

Kh Helle

"

"Et rigtig hyggeligt event og Lisa er jo bare så skøn og varm. Vi kysser utrolig meget i vores hverdag, men det var alligevel så fint at opleve den magi, der opstod når man fordybede sig i hinanden i 3 timer. Det ville jeg anbefale alle par at prøve" 

Alexandra

"

"Kysse-kursus. Tak for en hyggelig og spændende aften i skønne omgivelser og lokaler. Det var en aften, som indeholdt masser af sanselighed blandet med teori. Selv om man har været sammen i mange år, blev der sanset og udforsket nye "ting" og connectet endnu mere. De varmeste anbefalinger herfra.

Anonym mand

"

"Vi var med på KYS, og synes det var sjovt, lærerigt og en fantastisk mulighed for intimt nærvær, for hvor ofte bruger vi lige et par timer på at kysse i hverdagen. Der var de sjove, de sanselige og de specielle – og mere til. Vi følte os trygge, og synes Lisa var en god og omfavnende guide, som gav plads til alle og deres oplevelse. Det føltes naturligt at være i vores kysse-space, selvom der også var andre i rummet – det tænkte vi egentligt ikke over."

Majbrit

"

Hvid 100.png

Hvordan er det at være med på min workshop KYS vol. 2 ...

"

"Det var en helt fantastisk oplevelse, at deltage i kys vol. 2, hvor vi virkelig fandt hinanden i kys. I et rum fyldt med velvære, velbehag, ro og kærlighed kunne vi lukke verden og hverdagens trummerum ude, og bare være og nyde hinanden. Vi kysser på en helt anden måde nu".

Ida

"

"KYS vol. 2 var en overraskende sjov og udforskende workshop, hvor vi med Lisas vejledning blev mindet om kyssets kilde til nærvær og samhørighed i vores forhold. 

Med god musik, levende lys, yogamåtter og få enkle remedier tankefuldt arrangeret, så hvert par bevarer tosomheden, skaber Lisa et trygt rum at være nysgerrig og åben i."

Tea og Søren, Aarhus

"

"Tak for en dejlig og inspirerende dag. Du er god til at skabe et trygt og kærligt rum, hvor din guidning suppleret med velvalgt musik skaber rum for nærvær, leg og inspiration til nye måder at modtage og give kærlighed. Tak."

Maria

"

"Vi har nu prøvet både KYS og KÆL hos Lisa, og vi har hygget os gevaldigt i selskab med hende og de andre gæster. Min kæreste og jeg er forholdsvist nye kærester og er gode til at prioritere hinanden i hverdagen, men kurserne formåede alligevel at præsentere en masse små øvelser, som gav os andre og nye perspektiver på nærhed og intimitet i tosomheden. Kan bestemt anbefales"

Anonym kvinde

Hvid 100.png

Hvordan er det at være med på min workshop KÆL ...

"

"KÆL var en helt fantastisk workshop med dejlige øvelser. Vi legede med energi og med elementer som skabte en dejlig dynamik mellem mig og min partner, som vi tager med os hjem. Der var både alvor og frem for alt en masse leg og humor, som Lisa faciliterede på smukkeste vis".

Søren

"

"Det var så fedt, legende, varmt, intimt, inspirerende, hot, sandseligt, dybt, vildt, smukt og nærende. Tak for at skabe rummet til at fordybe os i hinanden. Tak for din kyndige og detaljerede guidning. Jeg er vild med det."
Ulrikke

"

"På KÆL dedikerede vi tre timer til bare at røre ved hinanden; ved at give hinanden fysisk opmærksom gennem massage, strøg, nap, stræk, tryk og klask, fik vi øjnene op for berøring som et meget direkte kærlighedssprog, der inspirerede os til at ‘tale’ sammen på flere måder end vi gjorde før."

Tea og Søren

"

"Det var så skønt at møde dig - du er et helt fantastisk hjertevarmt menneske med en dejlig energi. KÆL var et vidunderligt afbræk fra en travl hverdag, hvor vaner og rutiner kan være svære at bryde. Øvelserne var relevante, kærlige, nærværende, sensuelle og det var ligesom at befinde sig i en anden verden i nogle timer - tiden gik alt for hurtigt. Vi kunne sagtens ha’ taget dobbeltsession og fordybet os endnu mere i legen, nærværet, musikken og den kærlige energi, som overtog rummet.
Vi glæder os allerede til næste gang."

Lea

"

"Jeg er jo nysgerrig af natur og kom som et blank lærrede, vente hjem med farver og indtryk. I mit univers er man opmærksom på de små ting, det fandt jeg ud af du også var.

Du er opmærksom på alle par, læser rummet og personerne rigtig godt, en sand fornøjelse at være med til, og nyd det. Alt blev suget ind og er nu i proces med at blive implanteret i det vi arbejder med. Igen blev jeg overrasket over hvor lidt forskel der egentlig er mellem det tantriske til det sorte. Men der giver jo mening når man ser, sort og hvid. Yin og Yang og pain og pleasure. Når man bliver opslugt i det rum, skøn energi og dejlig mennesker omkring en".

Kim

"

"Taknemmelig igen efter deltagelse i en af Lisas mange hjertevarme og fantastiske workshops!

 

Lisa lyser når hun på smukkeste vis inspirerer og guider sine deltagere på 'Kæl' ind i vigtige og lærerige øjeblikke hvor nærvær, nydelse og energiudveksling er i højsædet. Jeg nød hvert et øjeblik på ’Kæl’ til fulde og blev igen klogere på mig selv, min evne til nydelse og mærkede på egen krop et helt fantastisk samspil med et andet menneske. Så igen 1000-tak for en helt unik og utrolig aften, som jeg kan mærke allerede har sat meget positive aftryk på min tilstedeværelse i verden og mine handlinger som jeg kommer til at træffe fremover, når det handler om nærvær og kæl."

Kh. U

"

"Vi havde en dejlig aften i skønne og trygge rammer, hvor vi kunne udfolde sanser og kærligheden. Det var en enormt inspirerende oplevelse at mærke de andre pars nydelse

Kh. Kim og Line"

"

"Lisa skabte fra starten af workshoppen et trygt og behageligt rum med en god atmosfære. Derefter blev vi faciliteret gennem inspirerende og sjove øvelser, der bragte os tættere på hinanden."

C og R

"

"Af hjertet tak til Lisa for så nænsomt og kærligt, at tage hånd om mig og min mand, som var helt nye i dette. Jeg var meget spændt på om min mand ville tænke, hvad jeg dog havde slæbt ham med til. Men jeg stod under og bagefter med en mand, som var helt solgt på oplevelsen. Vi følte, at der blev skabt et trygt rum, hvor vi gennem guidning kunne lege, nyde og kramme hinanden. Det var bestemt ikke sidste gang"

C.

"

"Et stort tak for en smuk oplevelse ved event Kæl. Du får et stort tak for din måde at lede dagen på. Det var et trygt og kærligt rum med mulighed for at møde sin partner med det, der er levende i nuet med nænsomhed og fuld opmærksomhed. Hvad er nærvær? Nærvær for mig er en gave. Tak for jeg erfarede det"

Christina

"

"Det var en utrolig god, tryg og nærerende oplevelse af være til Lisas workshop KÆL. Jeg har været til det både med min kæreste og min veninde, så meget elsker jeg det intime og legende rum der skabes. Man føler sig så velkommen og taget godt af. Jeg har lært en masse øvelser og tilgange til kæl og nærvær som jeg allerede har taget glædeligt i brug i mit liv!"

Aya

"

“Jeg har i lørdags været med til Kæl for første gang sammen med min primære partner og det bliver ikke sidste gang jeg deltager i det fordi det var virkelig en skøn og meget lærerig oplevelse for mig og for os som par. Lisa skabte fra start et trygt rum og hun var meget nærværende igennem hele workshoppen mens vi trygt blev guidet igennem forskellige øvelser med berøring, energi i egen krop og energi øvelser med min partners krop. Efter et par timer med dette følte jeg mig klart bedre konnektet til min egen krop men også min partner. Jeg glæder mig allerede til næste gang KÆL kommer til Jylland fordi så skal jeg da helt sikkert deltage igen”.

Tina

bottom of page