top of page

Savner du eller I et trygt rum til terapi?

Jeg tilbyder ...

* Individuel samtaleterapi *

* Parterapi *

* Introduktion til tantra *

* 3 forskellige typer Kropsterapi *


Hele 2024 rejser jeg jorden rundt med min elskede, så enten kan vi lave online sessioner eller du kan booke en session, hvis vi mødes på vores vej ude i verden. Se nærmere beskrivelser herunder ... 

IMG_4401.JPG

Samtaleterapi

Individuel terapi

60 minutters varighed: 800 kr. 

90 minutters varighed: 1.100 kr. 

Parterapi

90 minutters varighed: 1.400 kr.  

Introduktion til tantra

Kunne du tænke dig at lære noget om tantra og gå på opdagelse i  denne forunderlige verden? Denne session er en sammensat blanding af teori og hjerteåbnende praktiske øvelser, hvor du vil mærke en stor forbundethed på mange planer. Det er ikke seksuelt

og foregår med tøj på.

90 minutters varighed: 1.200 kr.

Kropsterapi

Bevidst berøring

This is for you!

En blid og sanselig massage med healing. Når du modtager bevidst berøring, kan du mærke, hvordan du bliver berørt på en meget dybere måde end bare på huden. Bevidst berøring gives på en kærlig og nærværende måde og er noget af det mest nærende for mennesker. Min berøring er kanaliseret direkte fra hjertet og kan åbne feltet for mange følelser. Udover nydelse vil du måske opleve øget energi, en bedre kontakt til dine følelser og en større sanselighed.

 

Obs. Det er ikke en tantramassage. Hvis du ønsker det, kan jeg henvise til en dygtig, uddannet tantramassør.

90 minutters varighed: 1.200 kr.

Conscious Cuddling 1:1 (Touch Therapy | Kramme-terapi)

Til dig der længes efter nærhed, kram og oxytocin-boost!
 

Det er velegnet til alle aldersgrupper og køn uanset om man føler sig sund og rask eller lider af depression, sorg eller oplever ensomhed. Omsorgsfulde berøringer virker beroligende på den menneskelige organisme, især i vanskelige følelsesmæssige faser. 

 

Det foregår med tøj på og der er ikke seksuel kontakt terapeut og klient imellem og sessionen afbrydes, hvis klienten laver seksuelle tilnærmelser. Det er altafgørende, at det er trygt for begge parter og forskellige kramme-positioner, hvad der værdsættes og hvad som evt. bedes undgået. Selve behovet for sessionen afklares også i begyndelsen af sessionen. 

Er der brug for Inner Child Healing?

At have én at læne sig tillidsfuldt ind til og blive holdt og støttet? 

Er det et ønske om fysisk kontakt for at blive næret og afslappet i systemet? 

90 minutters varighed: 1.200 kr.

De-armering

En de-armering er en behandlingsform, der kan opløse spændinger og det skjold, vi har taget på os fra tidligere oplevelser. Disse minder er lagret i vores fysiske krop, vores følelses-krop og vores energetiske krop. Ideen med en de-armering er at udløse den stagnerede energi og fastlåsthed, så der er mere plads til alt det nydelsesfulde og noget nyt kan blomstre og få plads, når brynjen løftes af.

 

Jeg løsner op for det skjold, som du har beskyttet dig med tidligere af forskellige grunde. Måske har der været et tidspunkt, hvor du er blevet såret og har truffet en beslutning om at lukke dit hjerte i, så det ikke sker igen. Enten overfor en bestemt person eller for at skærme dig i det hele taget for at beskytte dig selv, når følelserne har været for svære at være med. Det kan være, du oplever, du er følelsesløs og ikke kan mærke særlig meget i kroppen eller dit følelsesliv og har svært ved at få adgang til dyb intimitet og kærlighed. Måske er der en længsel indeni dig, hvor du ønsker at mærke mere kærlighed flyde frit, nydelse, overgivelse til alle de følelser du har som menneske, det normalt bliver gemt væk.  

 

I denne kropsbehandling går vi på en rejse sammen og vi ved ikke, hvad der kommer til at ske. Jeg skaber den sikre ramme for dig, og vi går ikke videre, før du føler dig mødt og tryg. Jeg er dit anker i nutiden og vi er begge undersøgende overfor det, der ligger nedenunder som kan komme ud og blive forløst. Det kan være alt fra vrede, gråd, latterudbrud, nydelse, sorg, glæde, leg, spontan dans og jeg kan være med dig i alle de følelser, der måtte komme frem hos dig. 

 

90 minutters varighed: 1.200 kr.

Betaling af konsultationer
 

Der betales efter endt konsultation og jeg modtager betaling via Mobilepay 777791

VisaDankort, Mastercard, American Express samt Diners eller kontant.

Du har også mulighed for at bankoverføre inden første konsultation: 

Registreringsnummer 6510 og kontonummer 3062816057  
 

Ved overførsel fra udlandet er IBANnr. DK89 6510 3062 8160 57 

SWIFT/BIC:  SPNODK22


CVR nummer 41547758


Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Der ydes desværre ikke tilskud til behandlinger via sundheds forsikring, lægehenvisning m.m. i min praksis.

Aflysning
 

Får du brug for at ændre eller aflyse din tid, skal det gøres på mail senest 48 timer før vores aftale. Ved senere afbud eller udeblivelse betales der fuld pris for sessionen. Dette gælder selvfølgelig ikke ved akut opstået sygdom, men det bør meddeles så hurtigt som muligt på Whatsapp +45 40132598 eller mail lisajennylawrie@hotmail.com.

Gavekort

Det er muligt at købe et gavekort, hvis du gerne vil forære forløb eller KYS/KÆL workshops. 

Skriv til lisajennylawrie@hotmail.com 

Det er personligt og kan foræres, men kan ikke indløses til kontanter.

bottom of page