top of page

tors. 05. okt.

|

NU'et Center for krop, hjerte og bevidst

Liquid Love Experience

Liquid Love Experience
Liquid Love Experience

Tid og sted

05. okt. 2023, 18.45 – 22.00

NU'et Center for krop, hjerte og bevidst, Bakketoften 24, 8541 Skødstrup, Danmark

Om eventet

Kære Jylland,

Vi har længe lavet begivenheder i København og vi har en særlig begivenhed i BEVIDST, som I ikke skal snydes for.

Derfor er det en fornøjelse at annoncere, at Liquid Love Experience finder sted i NU'et i Skødstrup nord for Århus d. 5. oktober 2023.

The Liquid Love Experience er en kollektiv sanserejse. Det er en udforskning af sanselighed i sin reneste form og kan påkalde sig en stærk følelse af kærlighed til sig selv, sit fællesskab og til livet selv!

Gennem brugen af rigelige mængder af varm olie er vi i et stykke tid i stand til at eliminere friktion fra vores liv, hvilket giver mulighed for utroligt jævnt flydende møder med os selv og andre.

Konceptet er enkelt: Vi hælder varm, fin, neutral olie på din hud, hvorfra den vil sprede sig over hele din krop og danne et smørende stof, som giver dig mulighed for at komme i kontakt med hud til hud og flyde i et hav, sammen med andre olieagtige kroppe. Alle inviteres til at respektere deres egen rytme og grænser for berøring og nøgenhed.

Det er vigtigt at understrege, dette er et sanseligt arrangement, ikke et seksuelt arrangement.

SELVFØLGELIG vil der være indledende, ultra vigtigt samtykke- og grænseintroduktion til eventet. 💖🌸

Der er begrænsede pladser til dette intime event og det fungerer således, at man medbringer en makker af biologisk modsatte køn for at sikre balance i kønsfordelingen. Din relation til din medbragte partner er underordnet, det kan være en kæreste, elsker, ven, bekendt, nabo, så længe I kommer par-vis.

Sted:

NU'et

Bakketoften 24 i Skødstrup

Pris:

Det koster 800 kr. per par for denne eksklusive oplevelse, som vi er stolte af i BEVIDST at tilbyde jer.

Venligst overfør beløbet til

Erhvervs Mobilepay nummer 777791 OG skriv navne og telefonnummer i kommentarfeltet!

Såfremt I bliver forhindrede i at deltage uanset årsag, så må I gerne give eller sælge jeres billetter videre til et andet par, som kommer i stedet for jer. På den måde får glæde af jeres plads, så den ikke bliver spildt. Pengene bliver ikke refunderet.

Del dette event

bottom of page