top of page

Hvad er dine temaer?

Og hvornår giver det mening at have

en samtale med en terapeut som mig?


 

Det ved kun du, men måske når du ønsker at kigge indad for at udvikle dig selv, så du kan leve det autentiske liv, du har fortjent.

Jeg kan støtte din selvudvikling, så du kan blive klogere på dig selv og mestre dine relationer endnu bedre.

Med dette inviterer jeg dig indenfor i et trygt rum, hvor alle emner er tilladt at adressere. Her er der plads til at være fortrolig med dig selv sammen med en anden, der virkelig ser, hører og møder dig præcis, hvor du er i dette øjeblik.

Selvudvikling er jo mange ting og temaerne kan skifte fuldstændig, afhængig af hvad du har på hjerte.

 

Det kunne f.eks. være, at du kan nikke genkendende til nogle af tingene nedenfor...

AO5A4519_edited.jpg

Dit selvværd er lavt og din indre kritiker fortæller dig hele tiden alt det, du kunne gøre bedre.

Hvid 80.png

Et lavt selvværd kan der være rigtig mange grunde til og det påvirker, hvordan vi er i verden overfor os selv og i alle andre relationer. Det dykker vi sammen ned i, så du gradvist får styrket din selvopfattelse, dine evner og lærer at træffe selvkærlige beslutninger og valg, som gavner dig.

Det er svært for dig at sige fra og du føler ikke, du bliver hørt eller taget alvorligt, når du prøver. Du oplever ofte grænseoverskridelse på flere måder.

Hvid 80.png

Vi træner din grænsesætning både med teori og praktiske øvelser. Du vil få langt større færdigheder i at mærke hvornår noget overskrider din grænse og handler hurtigere så du siger fra i tide. Du lærer forskellen på når andre overskrider dine grænser, hvornår du selv gør det og hvad forskellen er på grænser og begrænsninger. Du vil blive mere tydlig og opplever, at folk tager dig alvorligt, når du siger fra. Så ved de også, at dit JA TAK er ægte og du agerer ærligt og autentisk overfor dig selv og andre. Det er trygt for alle. 

Hvid 80.png

Du har svært ved at udtrykke dine behov på en ærlig og tydelig måde, fordi du er bange for at blive afvist. Måske ville du ønske du kunne være autentisk og lære at sige, hvordan du i virkeligheden har det. Du har været eller er pleaser og kommer til at give for meget af dig selv ofte. Andre er glade, men du er drænet for energi.

Jeg lærer dig at mærke indad og kende dine behov og værdier. Med det som fundament træner du at sige til og udtrykke dig autentisk, ønsker, lyst og ser på hensynsbetændelsen som måske tidligere har spændt ben for, at du kunne stå ved hvem du er. Du vil blive mere autentisk og ærlig. 

Undertrykker du vrede?

Hvid 80.png

Vrede er en følelse, som mange af os har undertrykt, fordi den blev udskammet i barneårene. Hvis du ikke lærte at blive venner med den dengang, kan dette sagtens nås endnu og der er kolossal styrke i at håndtere den på en brugbar måde og se den som den vejviser den er. 

PSX_20220504_213822.jpg

Måske vil du gerne have en kæreste,
men har tidligere erfarlinger med, at det er svært for dig at være i et forhold eller at du har svært ved at finde den rette partner for dig.

Hvid 80.png

Hvis du gerne vil have en kæreste, så undersøger vi, hvad den rette partner vil være for dig og ser på de blokeringer og udfordringer, der holder dig tilbage. Vi taler ind i singlelivet vs. parforhold og finder frem til, hvor og hvordan det er mest oplagt for dig at finde den rette i forhold til, hvor du befinder dig i dit liv for tiden. 

Måske er sexlivet gået i stå eller du mærker ingen spontan lyst mere. Du vil gerne have seksuel inspiration og gode ideer.

Hvid 80.png

Vi undersøger, hvorfor du ikke mærker lyst og hjælper sexlivet i gang igen, hvis du er indstillet på det. Hvad betyder lyst egentlig for dig og hvad er nydelse? Hvad skal der til for at vække det hos dig? Er der mon noget der forhindrer dig i at nyde frit og skamløst? Eller har du i virkeligheden oplevet et svigt fra din partner der gør, at du ikke længere føler, du kan åbne dig og hengive dig?

Hvid 80.png

Måske du oplever jalousi og at kærligheden afblomstrer og det slider på dig og dine omgivelser.

Jalousi er en paraply hvorunder der kan ligge mange følelser gemt og den kan udløses af forskellige ting. Vi byder den velkommen, fordi den kommer for at fortælle dig noget. Så vi dykker ind i den, finder årsagen, dine mønstre, trigger-punkter og arbejder terapeutisk med den, så du ikke føler dig så belastet af det og ved, hvad du kan gøre ved Første Hjælp, når du bliver grebet af det.

Hvid 80.png

Du har nogle seksuelle fantasier som du godt kunne tænke dig at lufte i et trygt rum uden fordømmelse. Måske vil du gerne udleve dem og kunne godt ønske dig at eje din seksualitet noget mere.

Jeg har endnu ikke mødt et menneske der kunne forarge mig og det kan du nok heller ikke. Jeg inviterer dig i al fortrolighed til at tale åbent om seksuelle præferencer, kinks og fetishes og måske lyst der besøger dig og insisterende kalder på din opmærksomhed. 

Jeg har desuden hjulpet med udfordringer omkring ...

- skiftende eller svigtende rejsning, utroskab, mistillid, at føle sig afvist, kropsskam, hvordan du håndterer seksuelle udfordringer, pornoafhængighed eller at forstå din partner og jeres dynamikker bedre.

Jeg kan også introducere dig til tantra, øget kropsbevidsthed, det energetiske felt mellem mennesker og meget mere.

Alle har en historie og noget interessant at dele.

Jeg vil elske at høre, hvad du har på hjerte.

Hvid 100.png
bottom of page