top of page

Embodied Sexual Healing

Som sexolog støder jeg somme tider på mennesker, som udelukkende har haft glimrende oplevelser i deres seksuelle udvikling og erfaringer med partnere.


Men det er ikke så mange.


En del mennesker kan opleve SKAM, når det handler om deres seksualitet.

Måske føler de sig unormale ift. deres lyster og det, som tænder dem.


Måske har de haft tidligere erfaringer, hvor de har følt sig forkerte, for meget, for lidt, for mærkelige og helt sikkert de eneste i verden med disse præferencer og går med disse tanker selv.


En del mennesker kan have svært ved at mærke deres behov, lyst, grænser og begrænsninger og har tidligere kommet til at sige ja til noget, hvor de ikke helt havde sig selv med - uanset køn.


Kroppen og energisystemet husker.


Hvis vi gør det rigeligt af gange, kan vores krop og lyst til sex og intimitet lukke ned.


Måske begynder penetration at gøre ondt, man kan lave strategier for at undgå intimitet og mænd kan have problemer med svigtende eller udeblivende rejsning og meget andet.


Præcis den oplevelse af at sige ja til noget, der ikke føltes sandt, dykker vi ind i og heler op på. Jeg prøvede det selv i sommer og det var fuldstændig amazing!


Vi er alle sammen healere. Vi er født med det og det er naturligt for os.


Når vi sover om natten, prøver kroppen at regenerere sig selv.


Når børn falder og slår sig slemt, så heles oplevelsen fint af, at blive mødt med passende mængde omsorg og opmærksomhed i form af trøstende ord, kram og nus, før vi sendes ud på vores opdagelsesrejse igen.


Når vi slår hul på huden, sætter et kæmpe batteri i gang i blodcellerne og blodpladerne samles og tætner hullet, som giver forhøjningen, når vi heler op i et sår.

Vi er mestre i helbredelse.


Når vi lægger en hånd på et andet menneske og forestiller os, at kærlighed flyder direkte ind i modtageren, så kan det mærkes som modtager.


Vi bestemmer selv som givere om det er kærlighed der udspringer fra vores eget hjerte eller vi kobler os op på en streng af universel kærlighed og lader den strømme igennem os.


Resultatet er, at modtageren mærker kærlighed og det fylder os mennesker op.

Så hvad er det brede begreb "Sexual Healing"? Det er op til den enkelte Facilitator at præsentere og så kan du vurdere, om det trækker i dig.


Jeg har kaldt min workshop Embodied Sexual Healing, fordi jeg synes, det er mere interessant at guide en helende oplevelse, som bliver integreret i kroppen frem for, at det bare er deling af ord.


Kroppen husker jo, husker du.


Aftenen består af sharing (autentiske delinger fra hjertet), meditation, bevægelse, udtryk og energetisk, healende berøring.

Alt foregår med tøj på og det er den smukkeste workshop for alle uanset køn, civilstand og alder. Det handler om at blive næret, holdt, rørt i hjertet og i sjælen. Hvad omkring din seksualitet trænger mon til healing?


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page