top of page

Hvordan kan du vide, hvilken kvindegruppe / Sisterhood Circle, som passer bedst til dig?

Der er forskellige typer "sisterhood circles" eller "søsterfællesskaber", der varierer i fokus, mål og aktiviteter.


Nogle af dem inkluderer:


 1. Kreativitets- og kunstcirkler

Her samles kvinder for at udforske deres kreative sider sammen. Det kan inkludere alt fra maleri og skrivning til musik og dans, hvor deltagerne styrker deres kreative udtryk og inspirerer hinanden.


2. Mentor- eller karrierecirkler

Disse fællesskaber fokuserer på professionel vækst og udvikling. Kvinder deler rådgivning, mål, netværk, udfordringer og støtte for at hjælpe hinanden med at opnå deres bedste potentiale professionelt.


3. Feministiske cirkler

Her diskuteres kønsrelaterede emner, feminisme og sociale spørgsmål. Deltagerne arbejder på at øge bevidstheden om ligestilling og skabe forandring i samfundet og engagerer sig politisk. De deler en interesse i samfundsforandring og aktivisme, samles for at diskutere og arbejde på sociale spørgsmål.


4. Helse- og velværecirkler

Disse grupper fokuserer på sundhed. Deltagerne deler metoder til selvpleje, stresshåndtering, sund livsstil med kost og motion.


5. Mødregruppe

Kvinder, der er mødre/forældre, samles for at dele erfaringer, støtte og rådgivning om forældrerollen.


6. Spirituelle cirkler

Disse fællesskaber fokuserer på åndelighed, meditation og selvreflektion. Deltagerne udforsker deres åndelige udvikling sammen.


7. Shamanistiske cirkler

Ofte vil det foregå i naturen, hvor vi finder balance mellem Moder Jord og Fader Himmel. Det er funderet på principper, hvor man arbejder shamanistisk og ritualerne kan være forskellige afhængig af, om det er Nordisk Shamanisme eller har rod andre steder i verden. Der kan være trommerejse, initiering med kraftdyr, udesidning og sjælehentninger. Det handler om at forene sind, hjerte, krop og sjæl.


8. Selvudviklingscirkler som Womanhood. Dette fællesskab fokuserer på personlig vækst og udvikling. Det er en kraftfuld måde at opbygge bånd og skabe en følelse af samhørighed mellem kvinder.


Det vi oplever i Womanhood, er, at det tiltrækker empatiske kvinder, som støtter og inspirerer de andre kvinder.


Der er en tydelig ramme med et program, der indeholder vigtige emner, som de fleste kvinder kan relatere til. Her forener vi en rejse med personlig udvikling, hvor man samtidig bliver fyldt op med indsigter, energi, glæde og kærlighed.


Hver type "sisterhood circle" har til formål at styrke kvinder på forskellige områder af deres liv og skabe et rum for støtte, deling og empowerment.


Kunsten er at mærke, hvad der føles mest sandt for dig og det, som trækker i dig. Måske ønsker du en gruppe, hvor alle byder ind og tager ansvar eller måske foretrækker du en faciliteret gruppe.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page